Tussen de 10 en 16 jaar oud en ook in de zomervakantie vol energie? Kom dan basketballen bij The Hague Royals! Op veler verzoek geeft The Hague Royals’ sterspeler Deividas Kumelis in augustus een basketbalclinic die maar liefst vijf dagen duurt. Of je nu beginner bent of stiekem al droomt van een carriere in de BNXT-league (of zelfs de NBA), iedereen kan zich opgeven.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus ben je van 9.00 tot 16.00 met basketbal in de weer. Lunch en tussendoortjes worden verzorgd, dus het enige moment dat je je ouders ziet, is als ze je komen brengen of ophalen. Deividas: ,,Het maakt niet uit wat je niveau is, we zorgen ervoor dat het fun for all is.” Deividas krijgt uiteraard hulp van andere spelers van de Royals.

Bij de vorige clinic was de opkomst groot.

Kumelis organiseert al sinds jaar en dag dit soort summer camps, al ver voordat hij bij de Royals kwam. Als drijvende kracht achter het Royals Socials programma wil hij zo de sport populairder maken in Nederland. Dat is geen vrijblijvende opdracht: wereldwijd wordt via dit soort initiatieven de sport gepromoot, dit is zelfs een van de peilers onder de NBA!

Wie mee wil doen aan ‘Camp Kumelis’, dat gehouden wordt op de terreinen van het Johan de Wittcollege, kan zich aanmelden via het contactformulier hieronder – de kosten voor vijf volle dagen bedragen €245.

    Deividas Kumelis

    Top