Na het ingaan van de coronamaatregelen op zaterdag 13 november die een dag eerder werden aangekondigd, kregen alle thuisspelende clubs uit de BNXT League de mogelijkheid om hun thuiswedstrijden te verzetten binnen het bestaande speelschema. Voor de thuiswedstrijd tegen ZZ Leiden, die gepland stond op zaterdag 13 november, besloten The Hague Royals dat ook te doen. Vandaag is besloten dat deze wedstrijd nu wordt gepland op zondag 2 januari 2022 om 15u in Sportcampus Zuiderpark. Zet dit dus in jullie agenda’s!

Komende donderdag 2 december staat een wedstrijd tegen Yoast United gepland in Sportcampus Zuiderpark. Deze wedstrijd had ook opnieuw gepland mogen worden, maar door het volle speelschema en de drukte in Sportcampus Zuiderpark is opnieuw plannen niet mogelijk. Daarom heeft het bestuur van de Royals besloten om deze wedstrijd te laten staan en door te laten gaan zonder publiek. Het is even niet anders; we hebben helaas allemaal te dealen met de gevolgen van de coronacrisis en dit is er één van.

Tickethouders krijgen de kans hun ticket om te ruilen voor een andere wedstrijd. Zij zullen hierover worden geïnformeerd.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te zien in Sportcampus Zuiderpark!

Top