Na een mooi eerste seizoen waarin The Hague Royals op een gedeelde negende plaats eindigde, maar waarin ook grote uitdagingen ontstonden door de gevolgen van de coronacrisis, staat voor komend seizoen een nieuwe uitdaging voor de deur. Door de komst van de BNXT League, een gevolg van een samenwerking op het hoogste niveau van het Nederlandse en Belgische basketbal, was de aanvraag voor een licentie voor het nieuwe seizoen geen sinecure.

Vandaag is het bestuur van The Hague Royals geïnformeerd dat de club een licentie heeft verkregen voor deelname aan de BNXT League in het seizoen 2021-2022! Dat betekent dat er ook komend seizoen  topbasketbal te zien zal zijn in de Sportcampus Zuiderpark. De komende weken zullen we dan ook uitgebreid communiceren over de samenstelling van het team, de verkoop van tickets en seizoenkaarten en ook over onze businessclubleden, die ons door het moeilijke eerste seizoen hebben geleid.

Dank aan alle partners! Ook aansluiten? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. We zoeken uiteraard nieuwe leden voor onze businessclub, er is nog veel ruimte voor sponsoren, maar ook vrijwilligers zijn meer dan welkom!

Tot snel!

Top