Sinds dit seizoen bestormt een nieuwe speler het medialandschap van de Nederlandse basketbal Eredivisie, zoals The Hague Royals vanaf komend seizoen de ranglijst van die Eredivisie, de Dutch Basketball League, moeten gaan bestormen: de Dutch Basketball Podcast. Volgens de website van de podcast zelf: “De “Dutch Basketball Podcast” is een podcast over het Nederlandse basketbal waarin beginnende basketbalkijker ​Wouter van der Maden iedere aflevering iets nieuws leert over de sport van mensen die er wél verstand van hebben.”

Vandaag is de nieuwe editie van de Dutch Basketball Podcast verschenen. Daarin is Mart Waterval, één van onze bestuursleden en initiatiefnemers te gast. Hij vertelt over de zaken die allemaal geregeld moeten worden om topbasketbal uit de Dutch Basketball League naar Den Haag te halen. Hoewel er nog geen witte rook is, is er wel goed nieuws. De Businessclub The Hague Royals groeit, het talent is aanwezig, de infrastructuur ziet er goed uit en de “olievlek spreidt zich uit”.

Bovendien is de Sportcampus Zuiderpark de mooiste hal van de Eredivisie, als The Hague Royals toetreedt! Of toch niet? Komend seizoen zijn alle Eredivisieclubs uitgenodigd om te kijken in de Sportcampus Zuiderpark, bij thuisduels van de Royals. Dan kunnen zij zelf bepalen of hallen als de Vijf Mei Hal, de Maaspoort of Martiniplaza kunnen wedijveren met de prachtige hal die op de plaats van het voormalige stadion van ADO Den Haag is gebouwd.

Het fragment op de Dutch Basketball Podcast over de stappen die The Hague Royals zetten richting de Eredivisie is uiteraard terug te luisteren, zie daarvoor hieronder. Enthousiast geworden van het enthousiasme van Mart en Wouter? Spot jij ook kansen om het basketbal in Den Haag mogelijk te maken? Neem dan snel contact met ons op, want je kunt maar één keer Founding Partner zijn van The Hague Royals en dat is nú.

Top