Afgelopen week stond bij Den Haag FM in het teken van de actie voor de Stichting Sintvoorieder1 en ook The Hague Royals waren hiervoor uitgenodigd. Den Haag FM zamelde de hele week cadeaus in voor kinderen die ze op pakjesavond zullen krijgen via Sintvoorieder1, zodat ieder kind Sinterklaas kan vieren met een pakje! Natuurlijk konden wij met The Hague Royals niet ontbreken om een bijdrage te leveren aan deze actie van Den Haag FM en Sintvoorieder1. Wat is immers het leukste cadeau om te krijgen op pakjesavond? Een basketbal! Op die manier kan in ieder geval één Haags talent zichzelf ontplooien. Wie weet speelt deze jongeman over enkele jaren dan wel bij The Hague Royals in de Topsporthal van de Sportcampus?
The Hague Royals brengt een basketbal langs bij Den Haag FM voor Sintvoorieder1Voor de meer recente toekomst zijn The Hague Royals nog steeds op zoek naar meer ondernemers die willen helpen in de missie Eredivisiebasketbal naar Den Haag te krijgen. We kunnen alle steun gebruiken en zoeken zeker ook nog Founding Partners! Je kunt maar één keer een Founding Partner worden – dus laat die kans niet lopen…

Enthousiast? Contacteer ons!

Heb je het fragment van ons bezoek aan Den Haag FM afgelopen vrijdag gemist? Geen zorgen! Het is allemaal terug te luisteren via de website van Den Haag FM. Klik hier en begin met afspelen vanaf minuut 35 – dan is daar Ilse van The Hague Royals te beluisteren! Den Haag FM zamelde met de actie in totaal 6034 cadeaus in voor Sintvoorieder1 – een topresultaat. Gefeliciteerd!

En het kind dat de basketbal cadeau heeft gekregen – heel veel succes en plezier. We hopen jou over enkele seizoenen te kunnen scouten en na een fantastische carrière in het schoolbasketbal, het straatbasketbal en daarna bij één van onze partnerverenigingen in de regio Haaglanden ook te mogen begroeten in de Sportcampus in het tricot van onze eigen The Hague Royals!

Top