Na de aankondiging van de BNXT League zijn we blij om vandaag ook een verlenging van één van onze trouwe partners aan te kondigen: Sportcity. Fitness is een sport die sterk aan populariteit heeft gewonnen. En om op topniveau te kunnen basketballen is het natuurlijk essentieel om in vorm te zijn. Krachttraining is voor onze topspelers onontbeerlijk! Bovendien biedt Sportcity ook de mogelijkheid om als team te trainen en  gebruik te maken van analyses, programma’s en data over groei. Zo proberen we ons als The Hague Royals stapje voor stapje te verbeteren.

Natuurlijk is het een moeilijk jaar geweest, zowel voor de topsport als voor de fitness, door de strenge maatregelen die hebben gegolden voor de bestrijding van het coronavirus. Toch kijken we allemaal met een positief gevoel naar de toekomst en we hopen dat dat ook voor jullie fans geldt evenals voor de sporters onder jullie. Sportcity heeft namelijk een prachtig, drie verdiepingen tellend pand om aan je eigen fysiek te werken. Zo zijn er liefst negen squashbanen! Kijk dus op hun website, word lid en wie weet kom je komend seizoen één van de Royals tegen in het krachthonk.

Ook aan boord komen bij The Hague Royals? Neem contact met ons op en wellicht tot komend seizoen op de tribunes van Sportcampus Zuiderpark!

Top