Power Meiden Haaglanden (www.powermeidenhaaglanden.nl) is een initiatief van ADO Den Haag Vrouwen en CMSI360 met als doel om maatschappelijke (sport) drempels te slechten voor meiden door hen te interesseren voor (top)sport en talenten te ondersteunen in hun uitoefening daarin, door het organiseren van mix-clinics voor powermeiden. Deze mix-clinics worden gegeven door verschillende (top)sportclubs uit de regio Den Haag.

De eerste mix-clinic vindt plaats op zaterdag 31 juli 2021 bij Sportcentrum Mariahoeve.

Tijdens deze eerste clinic zal BC Dropshot, primair vertegenwoordigd door Alyssa Tirtosentono, een badminton demo en clinic verzorgen aan de ADO Den Haag Vrouwen.

The Hague Royals (wij) zoeken nog een super enthousiaste basketbalster uit de regio Den Haag (ouder dan 16 jaar) die samen met de Royals op 31 juli a.s. de clinics basketbal wil verzorgen. Ben jij een enthousiaste basketbalspeelster ouder dan 16 jaar en vind je het leuk om samen met The Royals deze clinics te geven, meld je dan voor 26 juli aan bij mandyhofman@thehagueroyals.nl

Yvonne van Gennip

Drievoudig olympische schaatskampioene Yvonne van Gennip zal hierbij de “eerste shuttle” slaan. Daarna worden op verschillende locaties op het sportcentrum de clinics gegeven door de aanwezige sportclubs. De meiden zijn welkom van 9.00 uur tot en met 13.00 uur. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een gezond hapje en drankje. Dit wordt jullie kosteloos aangeboden door de partners van Power Meiden Haaglanden.

aanmelden

Ben jij een powermeid en wil je graag meedoen aan deze mix-clinic, meld je dan aan via e-mailadres: mix-clinic@powermeidenhaaglanden.nl. Aanmelden kan tot en met 27 juli.

de volgende gegevens zijn belangrijk

Naam
Geboortedatum

Kledingmaat (T-shirt)

E-mailadres

Jouw introductie is:
(Graag selecteren wat bij jou van toepassing is)

St. Leergeld Organisatie

Social media

 

Noot van uit de organisatie:

 

Voor de mix-clinic op 31 juli 2021 hanteren we een maximum van 120 aanmeldingen van meiden in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 16 jaar. Deelname aan Power Meiden Haaglanden is dan ook pas zeker na een digitale bevestiging. Deze zullen na 27 juli 2021 worden verzonden.

Top