Missie en visie – Haagse Bluf in de Sportcampus

The Hague Royals brengt met Eredivisiebasketbal de Haagse bluf naar de Sportcampus Zuiderpark en wil daarmee Hagenaars en de stad verbinden en entertainen. Wij gaan de Hofstad inspireren om te gaan sporten, verbinden door middel van entertainment en sport en zorgen voor mooie ontmoetingen in de sportcampus en daarbuiten.

Binnen nu en vijf jaar is The Hague Royals een échte Haagse topsportclub, waar iedereen welkom is en garant staat voor een geweldig avond uit. Een avond bij The Hague Royals staat gelijk aan spektakel. Met de sportcampus als kloppend hart en de attractieve basketbalsport voor je neus, zit je de gehele avond op het puntje van je stoel. De Sportcampus is het middelpunt voor de basketbalsport in de regio Haaglanden. De thuiswedstrijden vormen een ontmoetingsmoment voor iedereen, ongeacht afkomst, geloof en geslacht: hier komen we allemaal samen, als Hagenezen, als Royals. Maar ook ver buiten de Sportcampus zijn we in heel Den Haag zichtbaar door onze sterke marketing en maatschappelijke initiatieven.

The Hague Royals is hét basketbalinstituut in de regio Haaglanden. We onderhouden warme banden met de gemeente en alle verenigingen in de regio en ondersteunen talentontwikkeling, gericht op het ontwikkelen en ontdekken van Haags talent, met The Hague Royals als einddoel.

The Hague Royals is altijd strijdlustig en ieder seizoen vechten we om de play-offs van de Eredivisie. Met onze Haagse bluf zorgen wij voor spektakel in de sportcampus.

Last modified: 3 februari 2021

Comments are closed.

Top