Morgen spelen de Royals de laatste officiële competitiewedstrijd van het seizoen 2020-2021, uit tegen Aris Leeuwarden. Direct daarna volgt opnieuw een clash met Aris Leeuwarden, maar dan in de eerste ronde van de DBL Cup. The Hague Royals spelen op zaterdag 24 april om 16u een thuiswedstrijd tegen de Friezen om te bepalen wie zich plaatst voor de kwartfinales van de DBL Cup.


Niet alleen biedt dat jullie als fans de kans om de Royals nog een keer aan het werk te zien via onze populaire livestream, maar ook om de Royals de steunen! Zo kun je voor deze wedstrijd opnieuw “neptickets” aanschaffen voor een euro per stuk. Onze trouwe partner The Student Hotel Den Haag heeft bovendien beloofd een gratis nachtje te kunnen vergeven aan één van de gelukkige kopers van de tickets. We hopen dan ook op veel support, en veel dank aan The Student Hotel!

Je tickets koop je via deze link in de ticketshop. Grijp je kans, steun de club en WIN!

Laten we hopen dat de Royals winnen en zich plaatsen voor de kwartfinales. Dat zou een mooie kers op de taart zijn van dit eerste seizoen topbasketbal in de Sportcampus!

Top