The Hague Royals is opgericht door een groep Hagenaren en Hagenezen met een grote passie voor de basketbalsport. Dit met als doel een topsportclub op te zetten die mee kan doen op het hoogste niveau. De afgelopen maanden is hard gewerkt om dit mogelijk te maken door veel vrijwilligers. Dit gedreven en gezellige team staat klaar om aankomend seizoen de thuiswedstrijden te organiseren in een van de mooiste indoor sportcomplexen van Nederland. Om dit op een goede manier te organiseren zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers.

The Hague Royals is op zoek naar vrijwilligers die:
– aankomend seizoen hun bijdrage willen leveren aan de wedstrijdorganisatie;
– graag werken in een enthousiast team met passie voor sport;
– bereid zijn verantwoordelijkheid te dragen tijdens de thuiswedstrijden van The Hague Royals;
– En mee willen bouwen aan een club met allure.

The Hague Royals biedt jou:
– Een seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022;
– Eén consumptie per wedstrijd;
– Onderdeel zijn van het eerste, nu al legendarische seizoen van The Hague Royals;
– De kans om samen met andere vrijwilligers te bouwen aan een topbasketbalclub;
– Een netwerk vol basketballiefhebbers;
– Een eindejaarsactiviteit voor alle vrijwilligers van de club.

Momenteel zijn wij op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Leden wedstrijdtafel (Jury)
The Hague Royals komt te spelen in Dutch Basketball League, de hoogste basketbalcompetitie van Nederland. Er wordt gespeeld met de algemeen geldende FIBA-regels. Bij iedere thuiswedstrijd zorgt de jurytafel dat de wedstrijd fair en op een goede manier verloopt. Concreet betekent dit dat de score op een juiste manier wordt bijgehouden en het wedstrijdformulier correct wordt ingevuld. Wij zijn op zoek naar 8 vrijwilligers die de basketbalsport goed kennen en de activiteiten rondom de wedstrijdtafel (scorebord, sheet en 24-seconde klok) op zich willen nemen. Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van de benodigde certificaten.

Scouts
De scouts spelen een belangrijke rol bij de technische begeleiding van The Royals. De scouts zijn verantwoordelijk voor de statistieken tijdens de wedstrijden. Deze worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo maakt de coach gebruik van de statistieken voor het maken van belangrijke afwegingen rondom de wedstrijden en gebruikt de pers de statistieken voor de verslaglegging. Als scout ben je verantwoordelijk voor het beheer van de scoutmaterialen, het zorgen voor het invoeren van de gegevens in de laptop, het uitdraaien van de statistieken tijdens en na afloop van de wedstrijd en het verspreiden van de statistieken aan o.a. de coaches van de clubs. Wij zijn op zoek naar vier scouts die gezamenlijk de scoutingwerkzaamheden voor aankomend seizoen op zich willen nemen.

Videoscout
De videoscout maakt opnamen tijdens de wedstrijden die ingezet worden voor verbeteren van prestaties rondom het team. Daarmee speel je een belangrijke rol bij de technische begeleiding van het team. De nodige ervaring met technische apparatuur en kennis van de basketbalsport zien wij als een belangrijke voorwaarde om op een goede manier invulling te geven aan deze functie.

Ehbo’er
The Hague Royals faciliteert een plek waar basketballiefhebbers laagdrempelig samen kunnen komen. Een voorwaarde is hierbij dat de wedstrijden op een veilige manier kunnen verlopen. Dit vraagt om een goede wedstrijdorganisatie waarin aandacht is voor de veiligheid van alle bezoekers. Daarom zijn wij opzoek naar EHBO’ers die door hun aanwezigheid het verschil kunnen maken bij mogelijke incidenten. Beschik jij over de certificaten en lijkt het jou leuk om aanwezig te zijn bij de wedstrijden in de Sportcampus? Wij verwelkomen je graag.

Op- en afbouwers
Het team van The Hague Royals komt te spelen in een van de mooiste sporthallen van Nederland. Om de wedstrijden te kunnen laten plaatsvinden moet voorafgaand aan de wedstrijden de zaal operationeel worden gemaakt. Dit betekent o.a. dat de wedstrijdtafel, spelersbanken, baskets, wisselbank, sponsorborden moeten worden klaargezet. Wij zijn op zoek naar 12 vrijwilligers die gedurende het seizoen verantwoordelijk willen zijn voor de faciliteiten rondom de wedstrijden. Samen met het team kijk je naar mogelijkheden om de sportcampus om te bouwen tot een ware basketbalarena.

Gastheren en gastvrouwen
De gastheren en gastvrouwen geven supporters, sponsoren en uitsupporters een warm welkom tijdens de thuiswedstrijden van The Hague Royals. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat tickets worden gecontroleerd, supporters op de juiste tribunes terecht komen, sta je paraat voor vragen en zorg je voor de nodige gastvrijheid. Vind je het leuk om alles achter de schermen in goede banen te leiden en onderdeel te zijn van een topsportclub, dan is dit je kans. Wij zijn voor het seizoen 2020-2021 opzoek naar 12 gastvrouwen/gastheren.

Licht & geluid
Weet jij alles van techniek en ben jij een sportliefhebber? Basketbal staat niet alleen bekend als een snelle sport, maar ook als een sport met veel entertainment. Dancecrews en shows zijn geen uitzondering bij basketbalevenementen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met een team uitvoering willen geven aan het entertainment programma van The Hague Royals
tijdens de thuiswedstrijden. Met het team zorg je voor een ware basketbalbeleving in de Haagse sportcampus.

Coördinator ontvangst
The Hague Royals staat voor sportieve wedstrijden die op het veld worden beslist. Het uitteam en scheidsrechters hebben recht op goede faciliteiten in voorbereiding op de wedstrijden die in het Zuiderpark worden georganiseerd. Als coördinator ontvangst zorg je ervoor dat de spelers, staf en scheidsrechters op een goede manier in de sportcampus worden verwelkomd. Je wijst hen de weg naar de kleedkamer en neemt met hun huishoudelijke zaken door. Ook zorg je ervoor dat wensen vanuit het team in werking worden gesteld. Ben jij gastvrij en ben je bereid ruim voor de wedstrijden aanwezig te zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger voor deze functie.

Heb je interesse in een van de bovenstaande functies? Of heb je een vraag? Neem dan contact op per mail (wouterkools@thehagueroyals.nl) of per telefoon (+31653236774)

Last modified: 7 oktober 2020

Comments are closed.

Top