Beste Royals-fans,

Zojuist hebben we in de persconferentie over het coronabeleid van het kabinet kunnen horen dat de besmettingen met het coronavirus weer tot zoveel druk op de zorg leiden, dat forse maatregelen worden genomen. Deze maatregelen hebben ook invloed op (wedstrijden van) The Hague Royals.

Voor de komende drie weken geldt in ieder geval dat wedstrijden doorgang mogen vinden, maar zonder publiek. Dat betekent dat de wedstrijd tegen Zorg & Zekerheid Leiden van morgenavond 20u zonder publiek zal worden gespeeld. Uiteraard hopen we dat dit de enige wedstrijd is waarvoor dit zal gelden. Wij zullen zodra we meer informatie hebben, rechtstreeks contact opnemen met diegenen die in bezit zijn van een wedstrijdticket voor deze wedstrijd. Uiteraard zal de wedstrijd te volgen zijn via onze livestream via bnxt.tv en ons Youtube-kanaal.

Morgenochtend is er een vergadering van alle clubs uit de BNXT League, waarin ook over dit nieuwe Nederlandse beleid zal worden gesproken, en dan vooral het effect ervan op onze competitie. Indien dat leidt tot verplaatsingen van onze wedstrijden, zullen we dat uiteraard aan jullie communiceren.

Laten we hopen dat het coronavirus met deze nieuwe maatregelen weer de kop kan worden ingedrukt, zodat we de competitie weer kunnen hervatten zoals we ‘m zijn begonnen en samen verder kunnen bouwen aan de Royals-community.

Met groen-gele groet, namens de hele organisatie van The Hague Royals,

Het bestuur

Top