Woensdag 28 augustus: businessbijeenkomst Leidschendam-Voorburg

Op woensdag 28 augustus reisde een delegatie van The Hague Royals af naar Leidschendam-Voorburg, om daar een business evenement van de plaatselijke ondernemersverenigingen bij te wonen. We hebben veel gesprekken kunnen voeren met verscheidene belangstellenden over de plannen van The Hague Royals. Om het mkb uit de regio Haaglanden te enthousiasmeren voor basketbal was er een basket aanwezig, waar de ondernemers van Leidschendam-Voorburg hun schottechniek konden tonen. Daar is voor ons opnieuw bevestigd dat de regio Den Haag vol zit met basketbaltalent!

De deelnemers moesten drie schoten van verschillende afstand raak schieten, en de drie personen met de snelste tijd wonnen een prijs. De hoofdprijs is deelname aan de business club 2019-2020. Deze prijs is uiteindelijk in handen gevallen van André Harder van Multitask ICT, die met de rappe tijd van 10:15 seconden de concurrentie op afstand wist te houden.

Dank aan de organisatie dat wij aanwezig mochten zijn. Wij hopen dat iedereen het als een zeer geslaagde dag heeft ervaren, en dat de interesse voor topbasketbal in Den Haag ook wordt opgepikt in Leidschendam-Voorburg. We are Royals!

Top