Eredivisie in de Sportcampus

In het Zuiderpark in Den Haag bevond zich tot 2007 het Zuiderparkstadion van ADO Den Haag. Roemruchte Haagse vedetten als Aad Mansveld, Ton Thie, Dick Advocaat en Harry van der Laan speelden er hun wedstrijden in het groen-gele tenue van FC Den Haag.
Na de verhuizing van ADO naar het nieuwe stadion in Forepark verrees op de plek van het Zuiderparkstadion een prachtig nieuw sportcomplex genaamd ‘Sportcampus Zuiderpark’. Sportcampus Zuiderpark is een toonaangevend sportcomplex met faciliteiten voor veel verschillende sporten.
De Sportcampus beschikt over een bijzonder mooie basketball-hal welke uitermate geschikt is voor het spelen van basketball op Eredivisie-niveau. Het publiek zit dicht bij de basketball-vloer waardoor de beleving optimaal is.
Ook de overige faciliteiten zijn bij de Sportcampus prima verzorgd, zo zijn er diverse faciliteiten om sporters in topconditie te brengen, zoals een fysiotherapiepraktijk en een fitness-/krachtruimte. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen.
Last modified: 7 oktober 2020

Comments are closed.

Top