Vandaag vond het eerste Royals Basketball Camp plaats. Op deze zonovergoten Hemelvaartsdag in het Haagse Zuiderpark stonden vanmorgen liefst 30 kinderen klaar om getraind te worden door onze topper Deividas Kumelis, onder wiens leiding het kamp plaatsvond. Daarnaast werden de kinderen verrast, want ook Eric Kibi en Bart Bijnsdorp sloten zich aan bij de organisatie van dit Basketball Camp!

Jongens en meisjes in de leeftijden tussen 8 en 14 jaar oud werden getraind in dribbelen, schieten, passen en lay-ups. Maar naast de techniek werd natuurlijk ook gedacht aan een verantwoorde warming-up, en voldoende fysieke training om het te maken in het topbasketbal. Voor alles was gezorgd: de kinderen ontvingen een lekkere lunch, en ook de andere proviand was aanwezig tijdens de time-outs.

Mooi om te zien was dat dit eerste Royals Basketball Camp een gemĂȘleerde groep kinderen betrof: Nederlandstalige kinderen, maar ook kinderen van expats, en bovendien een mooie mix van jongens en meisjes.

Ook interesse in een Royals Basketball Camp? Houd onze website in de gaten – want dit smaakt naar meer! Neem contact met ons op voor meer informatie, of als je de Royals Basketball Camps wil steunen: info@thehagueroyals.nl

Top