Het afgelopen seizoen was een moeilijk seizoen. Niet alleen voor de Royals, maar ook voor het bedrijfsleven in Den Haag. We zijn dan ook trots om contractverlengingen te mogen aankondigen. Vandaag doen we dat met onze broeksponsor CSU, die zich ook voor het komende seizoen aan The Hague Royals heeft gecommitteerd.

CSU is een groot schoonmaakbedrijf dat actief is in Nederland, en ook erg groot is in de regio Den Haag. Door alert, klantgericht en innovatief te werk te gaan, probeert het bedrijf Nederland écht schoon te houden. Zo is CSU ook het schoonmaakbedrijf van Sportcampus Zuiderpark, waar de Royals hun thuiswedstrijden spelen. Tijdens die thuiswedstrijden kleedt CSU ook de “sweepers”, die zorgen dat het speelveld netjes geveegd wordt wanneer dat nodig is. Het afgelopen seizoen heeft het publiek dat nog niet kunnen zien… des te meer reden om nog een jaar door te gaan maar dan mét Royals fans op de tribunes!

We kijken uit naar een prachtig seizoen in de Beneliga samen met deze belangrijke partner, waarvan we hopen dat zij een positieve en mooie rol zullen spelen in onze businessclub, en we hopen te bouwen aan topbasketbal in Den Haag! Ook het komende seizoen zal CSU weer op de billen van onze spelers zichtbaar zijn.

Ook interesse om zichtbaar te zijn via The Hague Royals? Laat het ons weten en wie weet tot komend seizoen in Sportcampus Zuiderpark!

Top