The Hague Royals Business Club

Basketbal is een bijzondere sport. Het is vermaak, het is dynamiek, en het is spektakel. Het is een sport met enorme mogelijkheden en met groot potentieel in de stad Den Haag. Ook voor uw bedrijf of organisatie biedt een samenwerking met The Hague Royals grote kansen. De basketbalsport is groot genoeg voor veel zichtbaarheid, maar kleinschalig genoeg om voor organisaties van alle groottes verschil te maken. The Hague Royals biedt kansen om uw klanten of medewerkers te ontvangen, om uw netwerk op te bouwen en te genieten van spectaculaire topsport, maar ook voor exposure die past bij uw organisatie. En uiteindelijk doet u iets terug voor de stad Den Haag! Want Den Haag zonder Eredivisiebasketbal, dat is eigenlijk heel vreemd toch? Zeker als u de Sportcampus Zuiderpark heeft gezien, op de plaats waar helden als Aad Mansveld vroeger hun successen vierden. Het is tijd voor nieuwe helden!

Geïnteresseerd? Klik hier!

Word nu lid van The Hague Royals Business club!

Dít is het moment om het verschil te maken. Nú is het moment om in te stappen. The Hague Royals zoekt partners om samen te bouwen aan een stabiele club in de BNXT League. De start is de afgelopen twee seizoenen in coronatijd gemaakt. Nu willen we flink doorpakken. Een stabiele businessclub rondom The Hague Royals, die samen met ons in deze spectaculaire sport voor de regio Haaglanden het verschil gaan maken, en interesse hebben om netwerken met topentertainment te combineren en daarmee ook nog eens maatschappelijk een bijdrage te leveren.

Misschien kent u de basketbalsport nog niet zo goed, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Of wilt u ons wat beter leren kennen. Daar gaan we graag over in gesprek. Lidmaatschap van onze businessclub is 4.000 euro per seizoen.

Als u lid wordt van onze businessclub kunt u samen met ons bouwen aan Eredivisiebasketbal in de stad Den Haag en bent u voor altijd aan dit basketbalinstituut verbonden. 

Support The Hague, support The Royals!

 

Als u interesse heeft om lid te worden van de businessclub, sponsor te worden, danwel om aandelen te kopen van onze BV, neem dan contact met ons op onderstaande formulier.

    Last modified: 9 maart 2023

    Comments are closed.

    Top