The Hague Royals Business Club

Basketbal is een bijzondere sport. Het is vermaak, het is dynamiek, en het is spektakel. Het is een sport met enorme mogelijkheden en met groot potentieel in de stad Den Haag. Ook voor uw bedrijf of organisatie biedt een samenwerking met The Hague Royals grote kansen. De basketbalsport is groot genoeg voor veel zichtbaarheid, maar kleinschalig genoeg om voor organisaties van alle groottes verschil te maken. The Hague Royals biedt kansen om uw klanten of medewerkers te ontvangen, om uw netwerk op te bouwen en te genieten van spectaculaire topsport, maar ook voor exposure die past bij uw organisatie. En uiteindelijk doet u iets terug voor de stad Den Haag! Want Den Haag zonder Eredivisiebasketbal, dat is eigenlijk heel vreemd toch? Zeker als u de Sportcampus Zuiderpark heeft gezien, op de plaats waar helden als Aad Mansveld vroeger hun successen vierden. Het is tijd voor nieuwe helden!

Geïnteresseerd? Klik hier!

Word nu lid van The Hague Royals Business club!

Dít is het moment om het verschil te maken. Nú is het moment om in te stappen. The Hague Royals zoekt partners om de Eredivisiedroom werkelijkheid te maken. De start is gemaakt, we zijn enkel nog op zoek naar een paar steunpilaren om samen mee het avontuur te beginnen. Founding partners voor The Hague Royals, die samen met ons in deze spectaculaire sport voor de regio Haaglanden het verschil gaan maken, en interesse hebben om netwerken met topentertainment te combineren en daarmee ook nog eens maatschappelijk een bijdrage te leveren.

Misschien kent u de basketbalsport nog niet zo goed, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Of wilt u ons wat beter leren kennen. Daar gaan we graag over in gesprek. Het komend seizoen, ons eerste in de Dutch Basketball League, bieden wij de kans om voor 500 euro lid te worden van onze Club van 500, en voor slechts 2500 euro toe te treden tot onze businessclub. Vanaf het seizoen 2020-2021 wordt dit bedrag verhoogd naar 3500 euro per seizoen. Wij willen een community van founding partners samenbrengen, die met ons de basketbalsport verder gaat verkennen. 

Als u lid wordt van onze businessclub kunt u samen met ons bouwen aan Eredivisiebasketbal in de stad Den Haag en bent u voor altijd aan dit basketbalinstituut verbonden. Founding partner kun je immers maar één keer zijn, maar dan kunt u wel voor altijd zeggen dat mede dankzij u die basketbalclub in de regio Haaglanden van de grond is getrokken!

Support The Hague, support The Royals!

 

    Last modified: 5 maart 2021

    Comments are closed.

    Top