Gisteravond bezocht de Businessclub The Hague Royals de thuiswedstrijd van toekomstige concurrent ZZ Leiden tegen het Portugese Benfica. Een serieuze Europese wedstrijd dus! Met een man of dertig verzamelden The Hague Royals zich in de businessclub van ZZ Leiden, om daar voor de wedstrijd kennis te maken, gezamenlijk te eten en ook meer informatie te krijgen over het starten van een basketbalclub in de Eredivisie door Leiden-voorzitter Marcel Verburg.

De wedstrijd zelf was spectaculair: Leiden speelde goed en met veel strijd, en dat sloeg over op het publiek. Ook businessclubleden van The Hague Royals lieten zich verleiden tot het aanmoedigen van de Leidse thuisclub… alvast een goede oefening voor het aanmoedigen van onze Royals in de Sportcampus komend seizoen. Dat maakt het bezoek van de businessclub The Hague Royals aan ZZ Leiden een prachtig voorproefje en een mooie motivatie om samen met ons verder te bouwen aan de organisatie van The Hague Royals. Zodat we volgend seizoen ook in Den Haag topbasketbalwedstrijden tegemoet kunnen zien!

Tot slot is de Businessclub The Hague Royals ook nog op het veld op de foto kunnen gaan met de helden van de avond: de spelers van ZZ Leiden. Dat maakte op iedereen indruk, inclusief de organisatie. Dank aan alle aanwezigen voor de fantastische avond!

Aan het begin van het nieuwe jaar komen de businessclubleden opnieuw bij elkaar. Datum en locatie worden spoedig bekend gemaakt. We zoeken overigens nog Founding Partners om ons de Eredivisie in te helpen. Interesse of meer informatie? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Top