Tijdens de eerste bijeenkomst van Stichting Businessclub The Hague Royals op dinsdag 24 september heeft Mitchell Lieveld, coach CobraNova, de Businessclub van The Hague Royals een pittige clinic voorgeschoteld.

Lieveld: “Het is belangrijk voor de basketbalsport in de regio dat er gestreefd kan worden om op het hoogste niveau, de Eredivisie, uit te komen voor je eigen regioteam. (…) Ik vond het interessant om te zien dat ondernemers die nagenoeg onbekend zijn met het spelletje of de basketbalsport, zich toch willen inzetten om deze sport op Eredivisieniveau op de kaart te zetten. Ik denk dat als de basketballers en de ondernemers in regio samen met de Gemeente Den Haag, deze Eredivisiedroom in onze mooie stad achter de duinen, delen; de ‘Stichting Businessclub The Hague Royals’ de kans krijgt om dit ook daadwerkelijk te realiseren.”

Ondernemer Lex van der Werff, van Van der Werff Services, onderschrijft dit. Van der Werff: “Het is natuurlijk fantastisch om aan het begin te staan van een droom en er met elkaar een succes van te maken. Ik was mij er niet van bewust dat wij in Den Haag zo’n mooie faciliteit hadden als De Sportcampus. Een fantastisch mooie hal die gebouwd is om Topsport in te faciliteren. Ik draag er graag mijn steentje aan bij om een Eredivisiepodium te realiseren voor een sport, die net als voetbal, uitgedragen wordt in alle lagen van onze samenleving. Als team met elkaar bouwen, waarin iedereen in zijn kracht staat, is uiteindelijk de sleutel tot succes.”

Het bestuur van Stichting Businessclub The Hague Royals is tevreden over de kick-off van de businessclub. “In tijden van wildgroei van business- en netwerkclubs, vragen wij aan ondernemers om te investeren in iets wat er nog niet is, maar kan uitgroeien in een groot succes. Juist om die reden zijn wij op zoek naar de ondernemers in de regio Haaglanden die weten dat investeren gelijk staat aan overtuigd zijn van en geloven in je eigen kunnen. Wij van The Hague Royals geloven erin dat een stad als Den Haag, met de doelstelling om in 2022 ’topsport stad achter de duinen, The Hague – European Capital of Sport’ te worden, we dat concreet kunnen en mogen maken. Het is onze gezamenlijke verantwoording om inhoud te geven aan deze titel. En wij willen dat doen door een Eredivisieteam op te zetten in de Sportcampus in Den Haag. Om dit te kunnen bereiken zijn wij zeker nog op zoek naar ondernemers die deze visie delen.”

Wij nodigen deze ondernemers graag uit tijdens onze volgende bijeenkomst, waarschijnlijk in november.

Top