Het heeft even geduurd, want het coronavirus gooide aanvankelijk roet in het eten. Maar afgelopen winter kondigden we het Royals Social Partner Plan aan. Een manier voor het Haagse bedrijfsleven om de Royals te steunen, maar daarnaast om maatschappelijk iets te betekenen met basketbal in Den Haag! Hoewel in iets andere vorm, hebben we deze week een start gemaakt met het bereiken van 200 Haagse kinderen. Daarmee hebben we een begin gemaakt van het inspireren en in beweging zetten van de Haagse jeugd. Wordt vervolgd!

Eerder communiceerden we ook al over de gezamenlijke clinic met de Dribble Academy en over het Basketball Camp dat we organiseerden. Het Royals Social Partner Plan vormt daarop een mooie aanvulling. Bovendien werken we op meerdere fronten aan onze maatschappelijke ambities, bijvoorbeeld door samen te werken met scholen in de regio Den Haag, en bovendien verkennen we verdere samenwerking met de clubs in de regio en maatschappelijke partijen die actief zijn rondom Sportcampus Zuiderpark. De komende maanden zullen we hard aan de slag gaan om al deze initiatieven te integreren en elkaar te laten versterken. Want met basketbal is veel te bereiken!

Het Haagse bedrijfsleven kan ondersteunen bij de maatschappelijke ambities van The Hague Royals. Door contact met ons op te nemen kunnen jullie de mogelijkheden met ons bespreken. Volg onze andere partners en sluit je aan!

Graag willen wij onze The Hague Royals Social Partners bedanken voor hun bijdrage aan onze maatschappelijke initiatieven en ons doel om 200 Haagse kinderen in beweging te krijgen met het Royals Social Partner Plan!

Top